Στον ουρανό του είναι μου…


Απρίλης δε σου λέω τίποτα. 8 Απρίλη αμέ. Τι σου λέει..τίποτα.. Κυριακή των Βαίων ωραίο σετάκι.
βάγια και τραπέζι κρητικό..και κρασί και ευχές..και από όλα έχει το μενού. Να τους γιορτάζεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να είσαι εκεί όταν γιορτάζουν. οχι γιατί τότε θα γίνεις το καλό παιδί …μπούρδες..αλλά γιατί είναι εκείνοι..που δε θα στο ζητήσουν ποτέ να είσαι αλλά θα το λαχταράνε περισσότερο από όλους..

Τριγύρνα όπου θες..πιες τα ούζα τα τσίπουρα τα κρασιά κάνε τις εκδρομές σου..κέρδισε τη ζωή σου..εσένα..ζήσε! Αλλά ζησε μαζί με τους ανθρώπους σου. Αυτούς που αγαπάς από τότε που γεννήθηκες εντελώς ασυνείδητα-συνειδητά..και με όλους τους άλλους που περνάνε από τη ζωή σου και μένουν… Οποιος μένει εξάλλου έχει λόγο ύπαρξης στο σχέδιό σου..αυτό που νομίζεις οτι ξέρεις..

Στο τραπέζι απλώνεται φασαρία παιδική…και ενήλικη..ξετυλίγονται ιστορίες και γέλια και τραγούδια.. Εμείς ζωντανεύουμε τις στιγμές..εμείς τις κλέβουμε εμείς τις κάνουμε δικές μας..εμείς πλησιάζουμε τους ανθρώπους μας και καμία μαγική πόρτα.. Εμείς είμαστε εκεί όταν θέλουμε..να κάνουμε ένα φου μαζί να ξορκίσουμε το χρόνο να ενώσουμε τις καρδιές μας σαν χέρια..να δώσουμε το πιο αληθινό μας χαμόγελο…

Δώσε μου ο,τι θες..τάξε μου ο,τι θες..σήμερα δεν το κουνώ απ επαέ..που λέμε και στο νησί μου.

Μάθε να σταματάς το χρόνο εκειά που του αρέσει εκειά που γίνεσαι πιο πλούσιος..εκειά που ξαναγεννιέσαι.. Κράτα τις ρίζες σου γερές… στο κυριακάτικο τραπέζι φέρε τα πιάτα και το κρασί…τράβα την καρέκλα και κάτσε…χαμήλωσε που λέμε και πάλι στο νησί…να το ροζονάρουμε…αμέ..

Μέρα ζεστή..απαλή ξημέρωσε..και μια ευχή που δεν την ξέρεις και δε θα στην πω…τριγυρίζει στον ουρανό του ΕΙΝΑΙ μου.

αυτά..

 

Advertisements