Κρίμα..

Μια χώρα που πριν χρόνια προφερόταν από όλα τα ελληνικά στόματα…Λέξεις απο αυτές που ξέρουμε να πετάμε άνετα…εμείς οι Ελληνες..ηρθανε δολοφόνοι..κλέφτες…εγκληματίες. Και δε σου λέω ήρθαν και τέτοιοι..ναι..αλλά να ήρθαν και κάποιοι να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμασταν να κάνουμε εμείς..τα ελληνάκια. Να μαζέψουν τις ελιές…να σκάψουν τη γη…να καθαρίσουν το σπίτι..να μεταφέρουν μπάζα και πολλά πολλά άλλα. Κάποιοι κάνανε οικογένειες..κάποιοι είχανε ονειρα..κάποιοι στεναχωριούνται τώρα για την Ελλάδα…

Τώρα θα ναι και η Ελλάδα μια χώρα σαν κι εκείνους…και να σας δω όλους όταν θα θίγεται η περηφάνια σας…όταν δε θα αντέχετε να σας αντιμετωπίζουν έτσι.. Κάπου στην Αγγλία σε μια αφίσα χαριτωμένη κάποιος φίλος διάβασε… Ελληνίδες..σας περιμένουμε τώρα να καθαρίζετε τα σπίτια μας.. Αγγλικό πικρόχολο αστείο..

Τεσπα..δε στα λέω για να σκεφτείς κάτι. Εξάλλου σήμερα το άρθρο πενθεί. Για εκείνα τα κορίτσια λοιπόν στη χώρα που βρίζεις…που σπουδάζανε για ένα καλύτερο αύριο..για εκείνα τα λόγια που δεν είπαν..για την ευτυχία που δεν ολοκλήρωσαν..για όσα δεν έζησαν..Και δε με νοιάζει τι γλώσσα μιλούσαν..ούτε πού έμεναν..με νοιάζει που ένα αναποδογυρισμένο πούλμαν σε ένα γκρεμό τους στέρησε το αύριο..αυτο με νοιάζει..

Με νοιάζει το κλάμα…των γονιών..των φίλων των  συγγενών…και λυπάμαι αλλά δε θα γίνω ποτέ ρατσίστρια..για να πω τι με νοιάζει και καλά να πάθουν και ό,τι άλλο χαιρέκακο ακούω κατά καιρούς για ανθρώπους.,..ή μάλλον για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που χάνονται..

Κρίμα..κρίμα στις κοριτσίστικες ψυχές..κρίμα στο μέλλον που έκοψε το νήμα..κρίμα..αλήθεια…

 

Advertisements