Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ!

Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ…και το αφιερώνω σε όλους όσους ζούνε με την τιβί στο κεφάλι τους…σε όσους γιορτάζουν το αποτέλεσμα και τους παρακαλώ να συντονίσουν το κεφαλάκι τους στο πρόγραμμα «να θυμηθώ σε λίγους μήνες αν έπρεπε να χαίρομαι σήμερα‘ και να μη το ξεχάσουν… θα το αφιερώσω το τραγούδι στα σχόλια εκείνων που χειροκροτούν…και δεν εννοοώ εκείνους τους βολεμένους που ξέρανε πολύ καλά γιατί το έκαναν ..με αυτά τα λερωμένα αηδιαστικά στόματα που τρώνε το φαί από παιδάκια και άστεγους και όχι μόνο δε θα ασχοληθώ…παρτάκηδες του κερατά….εννοώ εκείνους που άφησαν την τρομοκρατία οποιοδήποτε μέσου να τους ευνουχήσει. Γιατί μόνο ευνουχισμένοι θα ψηφίζανε έτσι με τέτοια αφέλεια..και αλτσχάιμερ!

δε μπορώ να καταλάβω…δεν έζησε κανείς αυτή τη χρονιά; Δεν έγραψε κανείς στο μυαλό του κοντά 2000 αυτοκτονίες???? Κανείς δεν πόνεσε το κέρατο μου για τόσες ψυχές που ακούω ακόμα και τώρα τον αέρα του χραπ σαν πέφτουν από ταράτσες…από μπαλκόνια..σαν ρίχνουν σφαίρα πάνω τους…με κλάμα στα μάτια;  Το τιμολόγιο της ΔΕΗ δεν το είδε κανείς; Τη βενζίνη το πετρέλαιο δεν ξέρει κανείς πού θα φτάσει; Τα χαράτσια που δώσαμε..όσα θα έρθουν; Να πληρώνεις ένα σπίτι που πλήρωνες μια ζωή για να φτιάξεις;  Λυπάμαι τους αμνήμονες…τους λυπάμαι που κάθονται σήμερα και χορταίνουν το μπλε στο κανάλι τους. Ενα ξεφτισμένο χρώμα και κόμμα..που δεν έδωσε τίποτα στην πολιτική ιστορία όπως και άλλα…  Αλοίμονο σε εκείνους που ξεχάσανε σκάνδαλα…φοροδιαφυγές…αλοίμονο σε εκείνους που καθοδηγούνται…που δεν έχουνε άποψη…που δεν κοιτάζουν και δε θα κοιτάξουν ποτέ με καθαρά μάτια τα παιδιά τους…που σκοτώνουν το μέλλον τους για μια ακόμα φορά..

Αδύναμε ελληνάρα..βολεμένε…χαζέ…!! Σε πείσανε..για μια ακόμη φορά…μέσα σε 1 1/2 μήνα σου κάνανε πλύση εγκεφάλου την ώρα που έπινες τις μπύρες σου μπροστά στην τιβί…  Ο λαός λέει αποφάσισε να μείνει στο ευρώ!!! Αυτό έγραφε ένα πουλημένο κανάλι. Και χαιρόσουν και εσύ και εσύ και εσύ…Πες μου γιατί τα μούτρα μου πέσαν μέχρι κάτω.. Ποιος σε έπεισε…οτι μόνο έτσι θα παρέμενες εκεί;  Ποιος διάολος σε κάνει να μη δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι άλλο..αφού τη γαλαζοπράσινη σαπίλα την έχεις γνωρίσει από την καλή κι από την ανάποδη;

Είμαστε ηλίθιοι. Τέλος. Και άξιοι της μοίρας μας. Μόνο που να σκάω που εγώ σήμερα ήξερα τι έκανα και γιατί. Ηξερα τι περίμενα. Και σκάω που ήταν πολλοί εκείνοι που φοβισμένοι σε μια απίστευτα τρομοκρατική καταστροφολογία…αποφασίσανε να στηρίξουνε μια μαιμού..άλλη μία μαριονέτα με ακροβατικά πλούσια..

Δε θα σε πείσω άλλο..εσένα που βροντοφωνάζεις όπου βρεις …την ευτυχία σου και βγάζεις τη γλώσσα σα κακομαθημένο. Θα είμαι εδώ…ρε γαμώτο σε αυτή τη χώρα εκτός και αν με έχει ήδη εξορίσει..όταν θα έρθει η στιγμή που δε θα έχεις άλλα να δώσεις! που θα ξεβολεύεσαι και θα σε χαλάει. Που θα μουδιάζεις σε κάθε νέο χαράτσι…που θα χάσεις την αίγλη της θεσούλας σου..που θα συρθείς..που θα γίνεις φτωχότερος από πριν..και θα λες χτυπώντας το κεφάλι σου…ρε έκανα μαλακία! Αμάν!

θα είμαι εδώ…και θα στο λέω το τραγούδι…και θα κάνω το φιναλάκι μου
ναι ρε γαμώτο θα σου λέω εξαιτίας σου..και εσένα και εσένα και εσένα…
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!

Σε ευχαριστώ εκ μέρους του αγέννητου παιδιού μου…και του δικού σου…και του διπλανού…και πάει λέγοντας..

Μ.Τ.

Advertisements